Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Jour, telefon 070-710 78 36

Om du behöver komma i kontakt med någon om ev. problem i din lägenhet så kontakta i första hand vår felanmälan, tel. 792 58 alt. felanmäl här via hemsidan.

Skulle något allvarligt fel uppstå utanför vår ordinarie arbetstid så kan du istället ringa till vår jourgrupp.

Jourgruppen består av  personal från Ternstedt Invent och de ansvarar för att försöka lösa allvarliga problem i boendet som uppstår utanför ordinarie arbetstid. Den som har jouren ansvarar för hela vårt bestånd av lägenheter och lokaler i Kisa och Rimforsa.

Observera att jourhavande därför enbart har möjlighet att försöka lösa allvarligare problem som inte kan vänta till nästkommande vardag. Exempel på sådana problem är totalt avloppsstopp eller allvarligare elfel. Naturligtvis är det ibland svårt att avgöra vad som räknas som ”allvarligare fel” och om du är osäker kan du självklart ringa till jourhavande och rådgöra per telefon med honom eller henne.

Angående upplåsning av lägenhet gäller följande:

Vi har fall där man låser sig ute och vill att vi hjälper till med låsöppning. För att inte det skall komma in någon obehörig måste vi vara säkra på att vi öppnar för rätt person det vill säga den som är hyresgäst. Detta kan vi endast garantera under vardagar när vi på Kindahus jobbar.

Efter att det är mer frekvent idag i Sverige med personer som obehörigt försöker ta sig in i bostäder genom att utge sig för att vara seriösa så har vi nu kommit fram till att det är svårt att garantera detta under jourtid.

 Även om detta kan innebära olägenhet för den som är utelåst så har vi beslutat att inte ha låsöppning under jourtid av omtanke om våra hyresgäster på grund av säkerhetsskäl. Vid sjukvårdsfall och liknande har räddningstjänsten tillgång våra huvudnycklar.

Stiftelsen Kindahus
Box 113
590 40 Kisa

Besöksadress
Stora Torget 2
590 37 Kisa

Telefon
Växel: 0494-792 50
Felanmälan: 0494-792 58
Jourtelefon: 070-710 78 36

Fax
0494-122 32
E-post
info@kindahus.se

© Stiftelsen Kindahus 2016